Uw specialist aan huis voor alle gyprocwerken

Bij WVvG uit Tongeren kan u terecht voor het plaatsen van gyproc. Hierbij wordt steeds rekening gehouden met de principes die voorgeschreven worden door de fabrikant, om u een zo professioneel mogelijk resultaat te garanderen.

We beloven u dan ook dat alle werken met precisie en kennis uitgevoerd worden door ervaren vaklui.

U kunt bij ons terecht voor volgende gyproctoepassingen:

Scheidingswanden

Gyproc scheidingswanden zijn opgebouwd uit een lichte metalen onderstructuur waarop één of meerdere lagen gyproc worden bevestigd. Deze platen worden op het werk gemonteerd. Eventueel kan ook een houten onderstructuur gebruikt worden.

Voorzetwanden

Het gebruik van gyproc muurbekledingssystemen of -voorzetwanden kent vele toepassingen. De voorzetwanden kunnen niet alleen gebruikt worden voor het bekleden van niet-bepleisterbare oppervlakken, maar ook om een constructie een bijzondere toegevoegde waarde te geven op het gebied van thermische isolatie, geluidsisolatie of brandweerstand.

De gyproc voorzetwanden worden enkel binnenshuis gebruikt en zijn ‘droge afbouwsystemen’. Dat houdt in dat de wanden voor nagenoeg alle types gebouwen gebruikt kunnen worden: woningbouw, scholen, kantoren, ziekenhuizen, horeca, winkelinrichting, commerciële en industriële gebouwen, …

Vloeren

Met droge vloersystemen uit gyproc wordt elke ondergrond – zowel in renovatie als in nieuwbouw – in een handomdraai omgetoverd tot een perfect af te werken stabiel vloeroppervlak. De voordelen hiervan zijn:

  • Snelle en praktische montage
  • Droog systeem
  • Akoestisch en thermisch isolerend
  • Brandwerend
  • Snelle ingebruikname
  • Milieuvriendelijk
  • Afwerking met diverse bekledingen mogelijk

Plafonds

Gyproc plafonds zijn enkel bedoeld voor een toepassing binnenin een gebouw. Deze plafonds zijn opgebouwd uit een lichte houten of metalen onderstructuur, waartegen dan één of meerdere lagen gyprocplaten worden bevestigd.

Samen met de klant bespreken we de samenstelling van de plafonds, zodat het eindresultaat zo goed mogelijk aan zijn wensen voldoet.

Om meer toepassingen en systemen van gyproc te ontdekken, verwijzen wij u graag door naar gyproc.be, de website van de fabrikant.