Over ons

Wij zijn een Gyproc bedrijf die zowel verbouwingen als nieuwbouw projecten uitvoeren.
De zaakvoerder Winand Voets is meubelmaker van opleiding en deed heel wat ervaring op door 7 jaar als designmeubelmaker te werken. (hierin wordt er met precisie en oog voor detail gewerkt)
Dit is een grote troef tegenover collega gyproc werkers in het opzicht van inzicht, opbouw en uitvoer van constructie(s) waartegen de gyproc dient geplaatst te worden.

Later werkte hij als stukadoor en deed zo niet alleen ervaring op over pleisterwerken, maar ook over het plaatsen van gyproc en de kwalitatieve afwerking ervan.

Na voldoende jaren ervaring, richtte Winand een goed draaiende eenmanszaak op en al snel is hij moeten overschakelen naar een BV, waardoor hij zijn team gemakkelijker kon/kan uitbouwen.
Wij zijn nog steeds een bedrijf in beweging en streven er naar om de klant (U), een zorgeloze verbouwing te kunnen bieden en/of U ook van dienst te kunnen zijn in jullie nieuwbouw project(en).

Bij WVvG zit je goed voor de uitvoer van gyproc wanden en plafonds, isolatiewerken, kleine pleisterwerken voor renovaties tot fabricatie van kleine meubels en alle maatwerk.

Daarlangs werken wij ook zeer nauw samen met een kwalitatief hoogstaand schildersbedrijf!
Waardoor wij ook vrijblijvend natuurlijk onze uitgevoerde kwaliteitswerken tot in de laatste fase (het eindresultaat) kunnen opvolgen en aanbieden op onze offerte(s) naar U.
U beslist uiteraard zelf of U deze extra dienst (schilderwerken) voor uw project wil laten uitvoeren of dat U enkel de isolatiewerken, gyprocwerken of kleine pleisterwerken voor renovaties verkiest? (het kan allemaal!)           

Bekijk rustig de website om de verschillende diensten van WVvG BV te ontdekken.

Hebt u nog vragen of wilt u een afspraak maken?
Aarzel dan niet om contact op te nemen

Wij hopen U snel te mogen toevoegen aan ons klantenbestand

Mvg. Winand